Įvairūs
Rodoma 25–48 iš 86
Imbierų-citrinų arbata su natūraliu medumi
Kepinių studijoje "Bruknėje" Jums ruošta natūrali arbata, vitaminų šaltinis žiemos metu
Šventinis keksas su šokalado gabalėliais ir apelsinų likeriu
Brandintas ir apelsinų likeryje mirkytas keksas su juodojo šokolado gabalėliais
Naminiai kietagrūdžiai makaronai
“Bruknėje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant tik itin aukštos kokybės varines formas.
Šviežiai pagaminta ir suvakuumuota.
Šoninės ir burbono džemas
Šoninės ir burbono džemas, kuris ilgo virimo metu pagardinamas tamsiu alumi, ruduoju cukrumi, česnakais, pomidorais.
Pagardas puikiai dera prie naminių makaronų
Pomidorų džemas
Ilgai virtas karamelizuotų pomidorų džemas su žieminiais prieskoniais: cinamonu, gvazdikėliais ir muskatais.
Puikiai derantis prie naminių makaronų
Tinginys su Goji uogomis ir Graikiniais riešutais
Supjaustytas kvadratėliais
Jūsų prašymu galime pagaminti ir dekoruotą tortuko formos tinginį.
Išskirtiniai užsakymai priimami el.paštu - info@kepiniustudijabrukne.lt
Pyragaičiai “Madeleine”
"Madeleine" arba "Madlena". Sausainis ar pyragaitis?
Prancūzijoje XVIII a. pradėti kepti subtilūs maži sviestiniai pyragaičiai, kurie kartais pavadinami ir sausainiais ar meduoliukais.
Madlenos žinomos dėl savo išskirtinės kriauklelės formos, o ypatingą skonį joms suteikia natūralus sviestas, medus, citrinų žievelės bei ilgai brandinama tešla.