Naminiai rankų darbo makaronai
“Bruknėje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas –
iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant tik itin aukštos kokybės varines formas
Taip, kepinių studijoje BRUKNĖ gaminame ir makaronus.
Ne parduotuvinius, o naminius – pagal senąsias gamybos technologijas,
iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas.
Tokius šviežius makaronus virti tereikia kelias minutes, o mėgautis…
Mėgaukitės neskubėdami, lėtai, kad šis laikas nebūtų toks trumpas kaip makaronų virimas!
Kepinių studijoje BRUKNĖ Vilniuje rasite ir naminių padažų bei užtepėlių kampelį.
Itin rekomenduojami paragauti mūsų pačių gaminami "Šoninės ir burbono džemas",
"Bazilikų Pesto su anakadžiais" bei "Pomidorų džemas".
O Jūsų pačių gaminamiems patiekalams gardinti –
rinktiniai aukščiausios kokybės padažai bei užtepėlės iš Ispanijos ir Italijos.
Kepinių studijos "Bruknė" el.parduotuvėlėje užsakomus desertus kviesime atsiimti ne mažiau nei po 48 val.
Kasdien visų skanėstų galite rasti atvykę į "Bruknę".

Naminiai kietagrūdžiai makaronai

Šoninės ir burbono džemas
