“Bruknėje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas –
iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant tik itin aukštos kokybės varines formas

Taip, kepinių studijoje BRUKNĖ gaminame ir makaronus.
Ne parduotuvinius, o naminius – pagal senąsias gamybos technologijas,
iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant itin aukštos kokybės varines formas.
Tokius šviežius makaronus virti tereikia kelias minutes, o mėgautis…
Mėgaukitės neskubėdami, lėtai, kad šis laikas nebūtų toks trumpas kaip makaronų virimas!

Kepinių studijoje BRUKNĖ Vilniuje rasite ir naminių padažų bei užtepėlių kampelį.
Itin rekomenduojami paragauti mūsų pačių gaminami "Šoninės ir burbono džemas",
"Bazilikų Pesto su anakadžiais" bei "Pomidorų džemas".
O Jūsų pačių gaminamiems patiekalams gardinti –
rinktiniai aukščiausios kokybės padažai bei užtepėlės iš Ispanijos ir Italijos.


Kepinių studijos "Bruknė" el.parduotuvėlėje užsakomus desertus kviesime atsiimti ne mažiau nei po 72 val.
Daug skanėstų galite rasti atvykę pas mus į "Bruknę".

Naminiai kietagrūdžiai makaronai
Naminiai kietagrūdžiai makaronai
“Bruknėje” makaronus gaminame patys, pagal senąsias gamybos technologijas – iš kietagrūdžių miltų, be kiaušinių, naudojant tik itin aukštos kokybės varines formas. Šviežiai pagaminta ir suvakuumuota.
3,50  Daugiau
Šoninės ir burbono džemas
Šoninės ir burbono džemas
Šoninės ir burbono džemas, kuris ilgo virimo metu pagardinamas tamsiu alumi, ruduoju cukrumi, česnakais, pomidorais. Pagardas puikiai dera prie naminių makaronų
4,50  Daugiau
Pomidorų džemas
Pomidorų džemas
Ilgai virtas karamelizuotų pomidorų džemas su žieminiais prieskoniais: cinamonu, gvazdikėliais ir muskatais. Puikiai derantis prie naminių makaronų
3,90  Daugiau