Saldūs kepiniai
Pasisaldinti rytą, dieną ar vakarą
Kiekvieną rytą čia rasite būtent šiai dienai šviežiai iškeptų kepinių. Jūsų pasirinkimui – bandelės su cinamonu ir varške, kruasanai, sviestiniai ir imbieriniai sausainiai.
Aišku, nepamirškime ir gardžiųjų florentinų, sviestinių sausainėlių bei kitų kvepiančių kepinių!
Kepinių studijos "Bruknė" el.parduotuvėlėje užsakomus desertus kviesime atsiimti ne mažiau nei po 48 val.
Kasdien visų skanėstų galite rasti atvykę į "Bruknę".

Pyragaičiai “Madeleine”
"Madeleine" arba "Madlena". Sausainis ar pyragaitis?
Prancūzijoje XVIII a. pradėti kepti subtilūs maži sviestiniai pyragaičiai, kurie kartais pavadinami ir sausainiais ar meduoliukais.
Madlenos žinomos dėl savo išskirtinės kriauklelės formos, o ypatingą skonį joms suteikia natūralus sviestas, medus, citrinų žievelės bei ilgai brandinama tešla.

Dienos bandelės
Pasisaldinti rytą, dieną ar vakarą.
Kiekvieną rytą čia rasite būtent šiai dienai šviežiai iškeptų kepinių.
Galbūt šįryt tai bus bandelės su cinamonu ar su avietėmis, galbūt kruasanai ar pyragėliai su džemu?
Šios dienos kepinių ieškokite kepinių studijoje "Bruknė"

Migdoliniai sausainiai pagardinti pistacijų įdaru
Supakuoti dėželėje ir perrišti kaspinėliu

Migdoliniai sausainiai pagardinti braškių įdaru
Supakuoti dėželėje ir perrišti kaspinėliu

Migdoliniai sausainiai pagardinti mango įdaru
Supakuoti dėželėje ir perrišti kaspinėliu