• BISTRO "Bruknė" •

Su meile paruošti virtuvės šefo pusryčiai, pietūs ir vakarienės - židinio šiluma ir jaukumas su gurmanišku prieskoniu!
Jaukioje švytinčioje "Bruknės" verandoje!

🍴 Ilgieji sotūs PUSRYČIAI visai šeimai 
🍴 PIETŪS ir VAKARIENĖS - nuo jaukumo dviese, iki uždaro šventinio vakaro


PAGRINDINIS MENIU

Pentadieniais • 17:00-22:00
Šeštadieniais • 13:00-22:00
Sekmadieniais • 13:00-17:00
Svečiams išsiskirsčius, duris galime užverti anksčiau

(patiekalai gali kisti)

Susitikimo pradžiai (lengva dalintis)

Lietuviško ūkio sūriai, patiekiami su naminiu šoninės-burbono džemu, ilgai virtu prieskoniniu pomidorų džemu, namine duona ir krekeriais su medumi ir saulėgrąžomis, džiovintais vaisiais ir riešutais
11,00 Eur

Ilgai virtas triušio kepenėlių paštetas su konjaku, obuoliais, patiekiamas su krapuose sūdytu agurku ir keptais riešutais, šviežia Brioche duona
9,00  Eur

Vytintos mėsos užkandis su naminiu pomidorų džemu: vytintas kumpis ir vytintos ispaniškos dešros, patiekiamos su naminiais krekeriais, ilgai virtu šoninės ir burbono pagardu, aštriomis alyvuogėmis bei džiovintais pomidorais
11,00 Eur

Užkandžiui

Sviestinių moliūgų sriuba pagardinta sėklomis, pagardinta natūralia grietinėle, patiekiama su šviežia duonele
5,50 Eur

„Bruknės“ virtuvėje sūdytos lašišos „Gravlax“, patiekiama su grūdų duonele, naminiu kaparėlių majonezu, parmezano sūrio miltais, kedro riešutais
11,50 Eur

Krosnyje keptas "Portabello" grybas su pelėsiniu sūriu, patiekiamas su traškia duonele
9,00 Eur

Salotos su lengvai keptu šviežiu tunu, patiekiama su salotų lapeliais, granatų sėklomis, cukrinių žirniu ankštimis, degintų kukurūzų burbuolėmis, mažaisiais pomidorais, pagardinta aviečių acto užpilu
14,50 Eur

Karštieji patiekalai

Raudonojo upėtakio filė su žaliuoju „Pesto“, patiekiama su perlinių kruopų „Risotto“, keptomis cukrinių žirnių ankštimis, pusiau džiovintais mažaisiais pomidorais, pagardinta baltojo vyno padažu su deginta citrina
17,00 Eur

Ilgai ir lėtai troškintas jaučio žandas su žolelių ”Chimichuri“, patiekiamas su sviestine bulvių koše, raudonajame vyne karamelizuotais, burokėliais, prieskoninių žolelių aliejumi su čili pipiru ir saldžiuoju svogūnu
18,00 Eur

Jautienos antrekotas su degintų paprikų kremu, patiekiamas su krosnyje keptomis bulvėmis, šparaginėmis pupelėmis ir degintais pomidorais, pagardinta žaliuoju sviestu
25,00 Eur

ILGIEJI PUSRYČIAI visai šeimai

Šeštadieniais - sekmadieniais • 11:00-13:00

(patiekalai gali kisti)

Svieste kepti grikiai su portabela grybu ir avokadu, patiekiami su krosnyje keptu "Portabella" grybu su pelėsiniu sūriu, pagardinti prieskoninių žolelių “Chimichuri“, pusiau džiovintais pomidorais
9,50 Eur

Krosnyje kepti plakti kiaušiniai, pasirinktinai su šonine arba su sūriu, patiekiama su salotų lapeliais, agurkais, mažaisiais pomidorais, namine duona bei rūkytu majonezu
9,00 Eur

Brioche duonos sumuštinis su čederio sūriu ir brandinta jautiena, patiekiama su naminiu majonezu, čederio sūriu, barbekių padažu bei ilgai virtu pomidorų džemu ir marinuotais agurkėliais, pagardintas salotų lapeliais bei rūkytu majonezu
9,00 Eur

Belgiški vafliai su klevų sirupu ir uogomis
5,50 Eur

Purūs blyneliai su uogomis, patiekiami su namine aviečių uogiene
5,50 Eur

.

DESERTAI ir PYRAGAIČIAI

Jei yra smaližių rojus, tai jis atrandamas ragaujant "Bruknės" desertus ir pyragaičius!

"Bruknėje" iš natūralių ir kruopščiai atrinktų produktų pagaminti sezoniniai skanėstai –
gardus pasirinkimas, kai norisi mažo kąsnelio saldžios nuodėmės arba įvairių skonių rinkinio smagiai kompanijai!

Kaskart skirtingi skoniai, kuriuos Jums šviežiai pagamina mūsų desertų meistrė.

.


Kokio skonio šiandien bus
Jūsų diena?
•